Bliv medlem i dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Danmarks stærkeste community af investorer, direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

Pro

Pris pr. måned (+ moms)

1.500

Pris pr. år (+ moms)

15.000

  • 100+ cases årligt
  • Se cases på online platform
  • Deltag på pitch-møder
  • Invester sammen med andre
  • Sekretariat og vejledning
  • Medbring gæst til møder
  • Modtag cases før andre

Du er i godt selskab

Som medlem får du både mulighed for at møde en række af de dygtigste iværksættere samtidig med, at du bliver en del af et hastigt voksende community af investorer, direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.
Ib Kunøe kopi

Ejerskab skaber resultater
“Som investor er jeg en aktiv medejer. På den måde kan jeg være med til at skalere virksomhederne og skabe stor værdi for både stifterne og mig selv.”

Ib Kunøe
Bestyrelsesformand, ATEA

KC web

Jeg sætter mit netværk i spil
“Når jeg går ind i en ny virksomhed, så byder jeg ikke kun ind med sparring og gode råd – men bruger også mit netværk til at åbne døre.”

Kristine Cholewa
Partner, Amrop

JS

Jeg kan bruge min erfaring
“Kombinationen af at kunne hjælpe iværksættere og gøre brug af mine egne erfaringer er meget givende. Desuden møder jeg ligesindede.”

Jan Schmidt
Direktør, Totalkredit

CBF

Nøglen til hurtig vækst
“Qua min egen erfaring som ejerleder ved jeg, hvor vigtigt det er for en nystartet virksomhed at få kapital fra de rette investorer. Det er afgørende.”

Christian Brink Frederiksen
Co-founder & CEO, LEAPWORK

Bliv strategisk partner

Ønsker din virksomhed at blive strategisk partner, er der mulighed for at sikre jer relevant og udvalgt eksponering – samt mulighed for medlemskab og adgang til et større antal personer. Kontakt os for nærmere information.

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Error