Bliv medejer og bestyrelsesmedlem

Vil du være en del af Danmarks stærkeste community for investorer, direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer? Her får du mulighed for at blive medejer og bestyrelsesmedlem i danske vækstvirksomheder.

Sammen skaber vi resultater

Vi arbejder målrettet på at hjælpe vores medlemmer med at skabe økonomisk vækst for dem selv og de virksomheder, som de investerer i. Brug vores platform og community til at realisere dine ambitioner og mål. 

Spar tid og få overblikket

Via vores internationale online platform får du adgang til mere end 100+ cases årligt. Her kan du struktureret søge og sortere i alle tilgængelige cases og se deres præsentationer.

Mød menneskerne bag

Du får adgang til vores månedlige pitch-møder hvor vi hver gang udvælger op til 10 spændende vækstvirksomheder. Her kan du også møde iværksætterne og de andre medlemmer.

Tag ansvaret for succes

Når du vil foretage en investering, kan du gøre det på egen hånd eller vælge at syndikere sammen med andre erfarne medlemmer og sprede din risiko. Vi hjælper dig hele vejen.

Adgang til de bedste cases

Ansøgning

Alle vækstvirksomheder skal udfylde en ansøgning med en lang række relevante oplysninger der er nødvendige, for at du som investor kan vurdere deres case.

Screening

Vores sekretariat screener alle ansøgninger for at sikre at vores medlemmer kun bruger tid på relevante investeringsmuligheder med vækstpotentiale.

Kvalitetssikring

Inden en case går online til vores medlemmer, har vores sekretariat arbejdet sammen med virksomheden for at sikre en ensartet og grundig præsentation af casen.

Casen går online

Når en case er klar til at blive præsenteret for vores medlemmer bliver den lagt online på vores platform. Det giver dig ro til at vurdere den, når det passer dig.

Medlemsfordele

1

Dealflow

Vi giver dig årligt adgang til 100+ af de bedste vækstvirksomheder med mulighed for at blive medejer.

2

Community

Du bliver en del af Danmarks stærkeste gruppe af investorer, direktører og virksomhedsejere.

3

Syndikering

Spred din risiko eller skab et aktivt ejerskab ved at syndikere din investering med andre medlemmer.

4

Online platform

Mulighed for at anvende vores internationale online platform til at styre dealflow og kontakte cases.

5

Bestyrelsesposter

Få adgang til bestyrelsesposter som led i medejerskab eller med mulighed for sweat-equity.

6

Sekretariat

Vores sekretariat har mange års M&A erfaring som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Mere end bare en god forretning

“Gennem min karriere som adm. direktør har jeg erfaret, at det vigtigste for mig er at bruge min erfaring til at gøre en positiv forskel – og samtidig være i stand til direkte at påvirke resultaterne. Som medejer og bestyrelsesmedlem i en vækstvirksomhed får jeg denne mulighed.”
Thomas Marschall, Investor og bestyrelsesformand
Er du interesseret i iværksætteri og investering i startups?Vil du modtage nyeste viden om investeringer, pitch-møder og trends i markedet? Bliv en del af det voksende community ved at indtaste din email herunder: